Fără categorie

Toti copiii merita aripi!

Din timpul meu am decis sa rup o bucatica si sa il ofer altora. Beneficiarii timpului meu sunt niste minuni. Doar ca ei nu stiu asta. Ei au trecut prin  multe pentru varsta lor.

Saptamana dupa saptamana descopar lumina din ei. Descopar ca unul este bun la istorie, altul este pasionat de lumea si istoria Disney, altul isi face temele la mate incredibil de rapid, si bine. Unii m-au batut la moara, joc dupa joc. Un alt copil este pasionat de fotografie. Noua, voluntarilor, ne este usor sa vedem binele si frumosul din ei. Din pacate, lor le vine greu sa creada ca sunt buni, ca pot fi blanzi, ca ajuta, asa cum pot ei, in felul lor. Pentru ca DA, ei ne ajuta pe noi!

Foto

De aceea vreau sa va rog sa veniti cu mic, cu mare, cu bunica si matusa la un spectacol caritabil pentru ei, pentru eroii nostri, pentru viitorul lor. Programul educational Ajungem Mari, dezvoltat de Asociatia Lindenfeld, se deruleaza in 4 centre de plasament din judetul Sibiu: Orlat, Cisnadie, Agarbiciu si Sibiu.

Hocus Pocus Preparatus este o echipa de tineri actori preocupati de ceea ce inseamna dezvoltarea armonioasa a unui copil. Spectacolele de teatru, povestile interactive si numerele de magie pe care acestia le organizeaza stimuleaza imaginatia copiilor, le dezvolta creativitatea, ii ajuta in interactiunea cu cei din jur si le completeaza educatia.

Impreuna, Ajungem Mari si Hocus Pocus Preparatus, au pregatit un spectacol de magie.

Foto

Detalii:

  • Locatia: Teatrul Mic, Sibiu, strada Berarie, nr. 2
  • Pret bilet: 10 lei. Puteti achizitiona biletele on line de aici sau de la casieria Teatrului Mic. Pentru achizitionarea biletelor de la casierie sunteti rugati sa sunati inainte la numarul de telefon: 0741 004 034
  • Data spectacol: 21.04.2016, ora 18:00
  • Durata: aproximativ 1 ora

Cu ajutorul fondurilor colectate în urma spectacolului caritabil de magie, 30 de copiii vor beneficia de un total de 15 sedinte, in decursul a 3 luni, alaturi de un consilier pentru dezvoltare personala cu experienta considerabila in lucrul cu copii.

In caz ca nu puteti ajunge la spectacolul caritabil, puteti sustine cauza „Toti copiii merita aripi”, din cadrul Semimaratonului. Sofia mea alearga pentru acesti copii minunati. O puteti sustine aici. Orice banut este binevenit. Copiii din centrele de plasament au nevoie de ajutor pentru a creste armonios.

Va multumesc din inima.

Anunțuri

1 gând despre „Toti copiii merita aripi!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s